Από τον Επαναστατικό Γαλλικό Μάη στον Αντιστασιακό Ελληνικό Μάη ενάντια στη βαρβαρότητα…

Ημερομηνία: 01-05-2022

Σπουδαίας σημασίας πρωτοβουλία Δικηγορικών Συλλόγων Ηλείας και Αμαλιάδας      

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΗ 2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

 

 

 

Μία ιδιαίτερης σημασίας σύσκεψη, με σκοπό το συντονισμό των περαιτέρω ενεργειών που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις από την υπέρογκη αύξηση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω της αμφισβητούμενης νομιμότητας ρήτρας αναπροσαρμογής. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας στον Πύργο.

Στην σύσκεψη θα συμμετέχουν οι δύο Δικηγορικοί Σύλλογοι του νομού, Ηλείας και Αμαλιάδας, καθώς και το Επιμελητήριο Ηλείας δεδομένου ότι οι διαστάσεις του προβλήματος είναι ιδιαίτερα οξυμένες στον κλάδο των επιχειρήσεων και θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τη βιωσιμότητά τους. Ήδη οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας επεξεργάζονται λύσεις που σχετίζονται με τη νομική διάσταση του προβλήματος και για τον τρόπο της από κοινού δράσης τους θα συνεργαστούν με το Επιμελητήριο αλλά και με κάθε άλλον εμπλεκόμενο φορέα.

 

 


Ροή