Αντιμετωπίστε τα ερπετά της ΕΕ που καταστρέφουν τη χώρα μας και απαλλαγείτε απ΄ τις ιδεοληψίες…

Ημερομηνία: 31-05-2022

Ο διάσημος πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά και η σημερινή Ελλάδα της κατάντιας να κινδυνεύει με αφανισμό από την Τουρκία κι εμείς να στέλνουμε άρματα στην Ουκρανία τα οποία είπε ο Σολτς της Γερμανίας ότι θα μας τα αντικαταστήσει!

Κύριε Πρωθυπουργέ, αυτή η μεθόδευση είναι τέχνασμα για να οξυνθεί έτι περαιτέρω η εχθρότητα της Ρωσίας προς τη χώρα μας, όταν οι Γερμανοί είναι εκείνοι που καλύπτουν την επιθετικότητα της Τουρκίας και μάλιστα συνιστούν σ΄εμάς να τα <<βρούμε>> με τον εχθρικό γείτονα!

Άρθρο του ΑΝΚ

 

 

Επανέρχομαι επί του θέματις διότι θεωρώ ότι η κατάσταση είναι αρκούντως κρίσιμη. Θα απευθυνθώ προσωπικά στον ίδιο τον Πρωθυπουργό θέτοντας το απλό κατ΄αρχάς ζήτημα της κοινής λογικής και να πω :  Είναι σώφρον και λογικό τη στιγμή που κινδυνεύει η χώρα μας,  για πρώτη φορά από το επάρατο 1897, να  απωλεσθεί μεγάλο τμήμα της Ελληνικής Επικράτειας.  Ο κίνδυνος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι προφανής και η χώρα μας δυστυχώς βρίσκεται σε διπλωματική διάλυση έχοντας ανοίξει εχθρικά μέτωπα με τη Ρωσία και το Ιράν…!!! Και την ίδια στιγμή που όλες οι συγκυρίες είναι σε βάρος της χώρας μας, το δικό μας το μυαλό δυστυχώς αντί να βρίσκεται στο Αιγαίο, κοιτάζει προς Ουκρανία μεριά! Το δικό μας σπίτι καίγεται κι εμείς σπέυδουμε να εξοπλίσουμε την Ουκρανία…  Πώς μπορεί να λέγεται αυτό, αν όχι μία τεραστίων διαστάσεων στρατηγική ασάφεια, τότε σίγουρα ηλιθιότητα!

Κύριε Πρωθυπουργέ, ο Γερμανός Καγκελάριος κ. Σολτς, σας πρότεινε και σας παρότρυνε,  να στείλουμε εμείς τα δικά μας άρματα στην Ουκρανία, με τη δέσμευσή του να μας τα αντικαταστήσει…  Άγνωστο βέβαια το πότε μπορεί να γίνει αυτό!  Ενώ η χώρα μας οφείλει να προετοιμάζεται για πόλεμο, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις για το ζήτημα εθνικής κυριαρχίας σε 14 νησιά μας, που έθεσε επίσημα η Τουρκία,  εμείς τι πράττουμε κύριε Πρωθυπουργέ?  !) Μας πήρε στο λαιμό της η Αμερική, που διέταξε την Κυβέρνησή σας να κλέψει τι ΙΘρανικό πετρέλαιο για να το δώσει στους Αμερικανούς και μετά ταύτα να τσακωθούμε εμείς με το Ιράν, που ουδέποτε μας έχει πειράξει…   2) Η Γερμανία με το τέχνασμα να στείλουμε τα δικά μας άρματα στην Ουκρανία, επιδιώκει για λογαριασμό της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, να διρραγούν πλήρως και οριστικά οι σχέσεις της Ελλάδας με την Ρωσία, που και αυτή δεν μας έχει πειράξει πουθενά, ώστε να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα για την Ρωσία  ένας διάδρομος για το Αιγαίο…  3) Ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν, που εδέησε μετά από τόσο καιρό, να προβεί σήμερα σε δήλωση, δεν είπε κάτι το συνταρακτικό, αλλά το απολύτως αυτονόητο, δηλαδή ότι η Τουρκία οφείλει να σεβαστεί την ελληνική κυριαρχία των νησιών μας!  Με λίγα λόγια δηλαδή να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο…   Αυτό είναι γενική αρχή πάσας έννοιας Δικαίου! Από εκεί και πέρα τι γίνεται…!!!

Εντάξει ιδεολογικά είμαι φουλ κατά της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ,  αλλά κύριε Πρωθυπουργέ, δεν σας λέω να τα σπάσετε με αυτούς, γιατί κάτι τέτοιο από εμένα προς εσάς θα ήταν ακραίος παραλογισμός! Απλά σας λέω ότι μέσα στο πλαίσιο αυτών των Οργανισμών, έχετε εθνική υποχρέωση,  να αναπτύξετε πολιτικές τέτοιες, ώστε η Ελλάδα που σήμερα δεν έχει κατ΄ουσίαν καμία μεγάλη δύναμη στο πλευρό της -έστω και αν έχετε παραδώσει σε αυτούς Γην και Ύδωρ-  να μπορέσει να πιαστεί από κάπου!

Τώρα μόλις ενημερώθηκα από δημοσιογραφικές πηγές ότι ο κ. Σολτς σας εξέθεσε προσωπικά κύριε Πρωθυπουργέ, καθώς ανέφερε ότι ότι στέλνουμε τεθωρακισμένα οχήματα στην Ουκρανία απί τα Ελληνικά Νησιά!!!   Για όνομα υου Θεού και της Παναγίας, αν αληθεύει κάτι τέτοιο…!!!   Κύριε Μητσοτάκη, μη γίνετε στο τέλος ο Νενέκος της Ελληνικής Επανάστασης!

Δημοσιογράφος Αντρέας ΑΥΓ. Καπογιάννης – ΑΝΚ

 


Ροή