Αλληλεγγύη για τη μικρή Διονυσία και πολλά μπράβο στους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας!

Ημερομηνία: 15-12-2021

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας σήμερα στον Πύργο

Όλοι για την μικρή Διονυσία!

Με τη στήριξη του Δήμου Πύργου και του Γραφείου Εθελοντισμού

 

 

Με τη στήριξη του Δήμου Πύργου και του Γραφείου Εθελοντισμού πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 15/12  στις 16.00, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου,  ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου για την μικρή Διονυσία Ροδοπούλου που μόλις 4 ετών δίνει μάχη για τη ζωή της!

Κορυφαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων: Καραγκούνης, Ζαγοράκης, Λυμπερόπουλος, Νταμπίζας, Λάκης, Μπασινάς, Καψής, κ.α. με παρόντα και τον Τζόρτζεβιτς, θα δώσουν έναν συναρπαστικό αγώνα στο γήπεδο της αγάπης. Όλα τα έσοδα του αγώνα «Επίλεκτοι Ηλείας-Επίλεκτοι Διεθνείς» θα δοθούν για τη συνέχιση του αγώνα και της θεραπείας της μικρής Διονυσίας.

Η τετράχρονη Διονύσια διαγνώστηκε με όγκο εγκεφάλου στις 10 Δεκεμβρίου του 2020 στο Νοσοκομείο του Ρίου .Στην συνέχεια με ασθενοφόρο μετέβη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Στις 11 Δεκεμβρίου 2020 έγινε χειρουργείο για υδροκεφαλία και τοποθέτηση βαλβίδας . Στις 17 Δεκεμβρίου 2020 έγινε μεγάλο χειρουργείο 7 ωρών για αφαίρεση του όγκου. Από τις 7 Ιανουαρίου 2021 έως τις έως και σήμερα η μικρή συνεχίζει τον αγώνα της μέσα σε ένα δύσκολο πρόγραμμα χημειοθεραπειών με δυσβάστακτα έξοδα .

Μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Πύργου και συγκεκριμένα του Γραφείο Εθελοντισμού , και με την αμέριστη ανταπόκριση του συμπολίτη μας Γιώργου Καραγκούνη αποφασίστηκε η διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού αγώνα για την μικρή όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την συνέχεια του αγώνα της.

Την Τετάρτη στις 16:00 στο Στάδιο Πύργου μαζεύονται τόσα αστέρια για να φωτίσουν το μεγαλύτερο που στα μάτια της Διονυσίας θα είναι η δύναμη για την συνέχεια που χρειάζεται !!!!

**  Η αγάπη και η αλληλεγγύη δεν είναι θεωρίες αλλά θεωρήματα που θέλουν αποδείξεις από όλους μας !!!

 


Ροή