Πρώτη παρουσίαση διαδραστικού ψηφιακού χώρου για το 24ο Φεστιβάλ Κινηματ/φου

Ημερομηνία: 28-11-2021

“Το Εργοστάσιο των Κινούμενων Εικόνων”

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, στις 16:00,  πραγματοποιείται η πρώτη παρουσίαση του εν εξελίξει διαδραστικού Ψηφιακού Χώρου για τις Τεχνολογίες και τη Γλώσσα του Κινηματογράφου που αναπτύσσει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Νεανικό Πλάνο” σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Αγωγής Προσχολικής Ηλικίας του ΕΚΠΑ και της Ερευνητικής Ομάδας Απεικόνισης Πληροφορίας και Εικονικής Πραγματικότητας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών.

***  Η παρουσίαση θα γίνει στο σταθερό στούντιο μεταδόσεων του Φεστιβάλ, στο φουαγιέ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και θα προβληθεί μέσω streaming από το προφίλ του Φεστιβάλ στο Facebook: facebook.com/olympiaiff, από το κανάλι στο Youtube: youtube.com/channel/UC2OfxhqIaJN9NTbWVmcCj3w καθώς και από τις υπηρεσίες βίντεο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου: video.sch.gr/.

Το έργο υλοποιείται με τη στήριξη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

***  Τους παιδαγωγικούς στόχους και την κατεύθυνση του έργου θα παρουσιάσει η βασική ομάδα εργασίας του έργου που απαρτίζεται από τους Ευαγγελία Κούρτη, Καθηγήτρια Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Πανεπιστημίου Αθηνών), Ηρώ Βούλγαρη (ΕΔΙΠ Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Πανεπιστημίου Αθηνών), Θεοδώρα Μαλλιαρού (Υπ. Διδάκτορας Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Πανεπιστημίου Αθηνών), Αγάπη Χρυσανθακοπούλου (Υπ. Διδάκτορας Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ Πανεπιστημίου Πατρών).


Ροή