Το ευτυχές γεγονός της γέννησης του αγοριού της Σύλβιας Κυρίτση και του Νικόλαου Μακρή

Ημερομηνία: 26-06-2022

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Να ζήσει το αγοράκι

 

Ένα χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες στον Πύργο…   Χαρμόσυνο γεγονός είναι πάντα η γέννηση ενός νέου ανθρώπου!  Την περασμένη Τετάρτη το πρωί, στις  22 Ιουνίου 2022,  ήρθε στον κόσμο  ένα υγιέστατο αγοράκι  από τους αγαπητούς νέους συμπολίτες μας,  Σύλβια Κυρίτση και Νικόλαο Μακρή, με την επιστημονική φροντίδα του γυναικολόγου ιατρού και διευθυντή του μαιευτικού τμήματος   του Νοσοκομείου Πύργου κ. Βασιλείου Τσιτσή.

Η Σύλβια είναι κόρη της Κωστούλας Σακκά, καθηγήτριας Μουσικής και συνεργάτιδας στο τμήμα της Χορωδίας του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου και του Κώστα Κυρίτση, διπλωματούχου ηλεκτρολόγου μηχανικού. Ο Νικόλαος είναι γιος της Γιαννούλας Μακρή και του αξέχαστου Γιώργου Μακρή, ο αδελφός του οποίου, Νίκος Μακρής,  υπήρξε για 17 συνολικά χρόνια συνεργάτης της ΑΥΓΗΣ Πύργου στον τομέα της Τυπογραφίας επί Αύγουστου Καπογιάννη. Οι ευτυχείς γονείς , η Σύλβια, είναι βιολόγος εφαρμοσμένης τεχνολογίας και ο Νικόλαος υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

Το ευτυχές γεγονός της γέννησης του αγοριού σκόρπισε χαρά σε όλες τις οικογένειες  και η εφημερίδα μας  απευθύνει εγκάρδιες ευχές στους γονείς και όλους τους συγγενείς, να τους ζήσει το νεογέννητοι και να το καμαρώνουν μες  στην αέναη πορεία του χρόνου.

 


Ροή