Το δεξί χέρι του Ανδρουλάκη ο Βουλευτής Ηλείας Μιχ. Κατρίνης σε Αγιασμούς Σχολείων

Ημερομηνία: 12-09-2022

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και Βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, παρέστη σε Αγιασμούς Σχολείων στην Αμαλιάδα

 

 

Με ένα λαμπερό ήλιο παρέστη στην Αμαλιάδα για τους Αγιασμούς Σχολείων ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και Βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης.  Στον Ήλιο της Δημοκρατίας…  Στη γενέτειρα του γίγαντα Νίκου Μπελογιάννη…  Στην Αμαλιάδα του Φωτός και της Δημοκρατίας…  Παρέστη για να δώσει ευχές στο αγνό δημοκρατικό πρόσωπο της μαθητικής νεολαίας αυτού του τόπου! Ένας τέτοιος Ήλιος διέλυσε προ ημερών το κατάμαυρο νεφέλωμα της μυστικής υπηρεσίας και αποκαλύφθηκε η σκοτεινή επιχείρηση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη!

 

Ο κ. Κατρίνης παρέστη στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας,  στο 2ο ΕΠΑΛ (και πλέον πρότυπο)  της Αμαλιάδας και στο 2ο ΓΕΛ της Αμαλιάδας.  Στους μαθητές ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και με λόγια αγάπης συμβουλευτικά προέτρεψε για τον αγώνα της μόρφωσης και γνώσης, διότι η Παιδεία είναι ένα διαρκές άθλημα εφ΄όρου ζωής.

Στην Αμαλιάδα παρέστη και ο Θεοφ. Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο οποίος και τέλεσε τους Αγιασμούς ευχόμενος καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, να μελετούν και να αγαπούν τους Δασκάλους τους.  Τα Σχολεία στην Αμαλιάδα, όπου τέλεσε τους Αγιασμούς ήταν 1ο  ΕΠΑΛ,  1ο ΓΕΛ και 2ο ΓΕΛ.

(Δημοσιογραφική επιμέλεια  ΑΝΚ)

 


Ροή