Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλ. Εκπαιδ. Πρωτ/θμιας Εκπ/σης την Τρίτη και την Πέμπτη εκλογές

Ημερομηνία: 14-06-2022

 

 

Τακτική Γ.Σ. – Εκλογές αντιπροσώπων για την 91η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

 

Μετά την έλλειψη απαρτίας κατά τις δύο προσκλήσεις σε Τακτική Γ.Σ. που προηγήθηκαν, όπως αυτές ορίστηκαν με το υπ’ αρ. 25/27-05-2022 έγγραφο του Συλλόγου μας, το Δ.Σ. σας καλεί στην Τακτική Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00’ στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων για την 91η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, από τις 11.00’ έως τις 19.00’.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου μας.

Όσοι αναπληρωτές συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία οφείλουν, πριν ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους προς τον Σύλλογο, η οποία καθορίζεται:

  • για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς πλήρους ωραρίου στο ποσό 15€ (εφάπαξ)
  • για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς μειωμένου ωραρίου στο ποσό 10€ (εφάπαξ)
  • για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς τρίμηνης διάρκειας στο συμβολικό ποσό 1€ (εφάπαξ)

Όσοι αναπληρωτές συνάδελφοι έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους κατά τη διαδικασία εκλογής νέου Δ.Σ. του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την 25η Νοεμβρίου 2021, έχουν δικαίωμα ψήφου και έχουν περιληφθεί, μαζί με τους μόνιμους και νεοδιόριστους συναδέλφους, στην εκλογική λίστα.

Οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ συνάδελφοι θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους καταβάλλοντας είτε ολόκληρο το ποσό (σε περίπτωση που δεν έχει καταβληθεί η α’ δόση κατά τις εκλογές της 25ης Νοεμβρίου 2021) είτε τη β’ δόση της ετήσιας συνδρομής τους, πριν ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

 

Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
 
Αντωνία Μπρη Δήμητρα Καραμεσίνη

 


Ροή