ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΠΗΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Η καθιερωμένη γιορτή των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΠΗΝ με κοπή της πίτας για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και δώρα στα παιδιά!


Στο κέντρο Plateia>>της πλατείας Σάκη Καράγιωργα έλαβε χώρα το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 6.30 το απόγευμα η καθιερωμάνη γιορτή με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την προσφορά δώρων, για τα παιδιά των δημοσιογράφων της Ηλείας, που είναι μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), όπου μαζί με το ΤΕΑΣ είχαν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης.
Μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό κλίμα συνάδελφοι παλαιοί και νέοι αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο, ενώ ο εργασιακός εκπρόσωπος τησ ΕΣΗΕΠΗΝ συνάδελφος δημοσιογράφος Γιάννης Σπυρούνης έκοψε την πίττα και μαζί με την επίσης συναδέλφισσα Νάνσυ Σπυροπούλου, αναπληρώτρια εργασιακή εκπρόσωπο της ίδιας Ένωσης ευχαρίστησαν τους συνάδελφους για την παρουσία τους .


Επίσης οι δύο προαναφερθέντες συνάδελφοι ενημέρωσαν τα μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ, για την Καταστατική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα στα τέλη Μαρτίου 2026 στην Κρήτη.
Το φλουρί της πίτας έτυχε στην 9χρονη Μαρίνα, κόρη του συνάδελφου δημοσιογράφου Κώστα Αντωνόπουλου, το οποίο αντιπροσώπευε μία πολύ ωραία κλεψύδρα.
Χρόνια πολλά – Καλή χρονιά με δημοσιογραφικές επιτυχίες.
(Ρεπορτάζ με τη συνεργασία του Τάκη Καπογιάννη)