Γιορτάστηκε στον Πύργο ο προστάτης της ΕΛΑΣ Άγιος Αρτέμιος

Ημερομηνία: 20-10-2021

Στιγμιότυπα από τη δεξίωση για τον εορτασμό του προστάτη του Σώματος  Αγίου Αρτεμίου και της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με την ημέρα αυτή να έχει οριστεί από την πολιτεία και ως «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας», (ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου),  τελέστηκε δοξολογία στον  Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πύργο, όπου χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, συνεπικουρούμενος από τον ο Θεοφ. Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο.

Παρέστησαν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Δημοτικών, Πολιτικών και Δικαστικών Αρχών, καθώς επίσης του Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικών φορέων, κ.α.

Μετά τη δοξολογία ακολούθησε η παράθεση μικρής δεξίωσης, από την Δημοτική Αρχή,  στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, με επίκεντρο τον εξωτερικό χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

**  Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, υγεία και καλή δύναμη στο έργο των αστυνομικών για ευταξία και ευνομία.


Ροή