Το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ηλείας

Ημερομηνία: 20-10-2021

Ο συμπατριώτης μας  Αντιπεριφερειάρχης  ΠΔΕ

Δημήτρης Γ.  Νικολακόπουλος στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ηλείας

με το αγνό αθλητικό μήνυμα :  <<Το Ποδόσφαιρο  μας ενώνει>>!

Πραγματοποιήθηκε με  επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της  Ηλείας,  που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Πρίγκιπες Λεχαινών» με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μεταφέροντας το μήνυμα «Το ποδόσφαιρο μας ενώνει».

**  Στο τουρνουά έλαβαν μέρος πολλές ακαδημίες ερασιτεχνικών σωματείων της Π.Ε. Ηλείας όπως Πανηλειακός, ΠΑΟ Βάρδας, Αστέρας Αμαλιάδας, Πρίγκιπες Λεχαινών κ.α. Ήταν μια διήμερη δράση  γεμάτη αθλητισμό συναγωνισμό και διασκέδαση. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε  μια πρότυπη αθλητική δομή που περιλαμβάνει πολλούς χώρους άθλησης, καθώς και δυο γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό και συνθετικό χλοοτάπητα.

**  Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη συνδρομή της και μίλησαν με θερμά λόγια για την παρουσία της Περιφερειακής Αρχής, στα αθλητικά δρώμενα αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στα Ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία και στον αθλητισμό.

**  Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο συμπατριώτης μας Αντιπεριφερειάρχης ΠΔΕ Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης  Γεωργίου Νικολακόπουλος, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους διοργανωτές για την αρτιότητα της εκδήλωσης και δήλωσε ότι:

<<Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά έπειτα από μια μακρά περίοδο απραξίας να ξαναβλέπουμε την φλόγα στα μάτια των  μικρών παιδιών για να αγωνιστούν, να συναγωνιστούν, να κερδίσουν ή να χάσουν. Αυτό όλο συνιστά μια υγιή διαδικασία, μέσω της οποίας σφυρηλατούνται δυνατοί χαρακτήρες και ενδυναμώνεται η προσωπικότητα των νέων ανθρώπων. Γι’ αυτό λοιπόν αποτελεί χρέος  όσων κατέχουμε θέσεις ευθύνης να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους που αγωνίζονται και προάγουν τον αθλητισμό και δίπλα στην νέα γενιά, ώστε να ωθήσουμε προς την σωστή κατεύθυνση τα παιδιά μας και τις γενιές που ακολουθούν>>.


Ροή