Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση του κ. Δημ. Γ. Νικολακόπουλου με τον κ. Ανδρέα Ζέρβα

Ημερομηνία: 11-09-2022

Από τη συνάντηση  του  Αντιπεριφερειάρχη Ολυμπισμού Αθλητισμού και Εθελοντισμού κ. Δημήτρη Γ. Νικολακόπουλου με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Ανδρέα Ζέρβα

 

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του  Νέου Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας και εν όψει της  νέας σχολικής χρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Ολυμπισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού κ. Δημήτρης Γεωργ. Νικολακόπουλος συνεχάρη και ευχήθηκε στον διευθυντή της Β΄ Εκπαίδευσης  γόνιμη και εποικοδομητική θητεία σε μια τόσο σπουδαία  αλλά συνάμα  απαιτητική θέση όπως  του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

**  Ο κ. Νικολακόπουλος εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα, για την επιτυχημένη θητεία του κ. Ζέρβα,  αφού η μέχρι τώρα πορεία του στην Εκπαιδευτική Κοινότητα (πρώην Διευθυντής Β΄ Εκπαίδευσης Αχαΐας )  ήταν σπουδαία και αναγνωρίζεται  από όλους τους συναδέλφους του καθηγητές στη Δυτική Ελλάδα.

Κατόπιν  τέθηκε και το θέμα της Συνεργασίας της Περιφέρειας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που αφορούν τις αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη,  το οποίο βρήκε θερμή ανταπόκριση και από τον ίδιο τον Διευθυντή και αποφασίστηκε στο προσεχές χρονικό διάστημα να τεθούν επί τάπητος συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που αφορούν τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και τον ολυμπισμό,  οι οποίες θα φέρουν  πιο κοντά τη Νέα Γενιά και τους μαθητές .

**   Ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τις ευχές τον κ. Νικολακόπουλο και δήλωσε  ότι με την αγαστή συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις,  ώστε  να επιτευχθούν οι στόχοι που ο καθένας θέτει από την δική του πλευρά.


Ροή