ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

Ημερομηνία: 06-02-2022

Αίτημα παράτασης και αναστολής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για τις πυρόπληκτες ΔΕ της Αρχαίας Ολυμπίας κατέθεσε το Επιμελητήριο Ηλείας με σχετική επιστολή του

 

9_F1996185065.jpg

Το Επιμελητήριο Ηλείας, στην προσπάθεια που καταβάλλει, ως εκ του θεσμικού του ρόλου, να στηρίξει ενεργά τις επιχειρήσεις και τους επιτηδευματίες του τόπου, απευθύνθηκε εκ νέου, με επιστολή του, στον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα, καταθέτοντας αίτημα εξάμηνης παράτασης της προθεσμίας καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ. οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή έδρα ή εγκατάσταση στις Δημοτικές Ενότητες Αρχαίας Ολυμπίας και Φολόης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

**  Στην επιστολή του Επιμελητηρίου Ηλείας προς τον Υπουργό Οικονομικών υπογραμμίζεται η ανάγκη περαιτέρω στήριξης των επιχειρήσεων των πληγεισών περιοχών, καθότι έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με ιδιαιτέρως αντίξοες συνθήκες, απόρροια των οικονομικών συνεπειών της ενεργειακής και υγειονομικής κρίσης, που έχουν, επί της ουσίας, εκμηδενίσει τα έσοδα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

**  Το Επιμελητήριο Ηλείας θα παρακολουθεί στενά τις όποιες εξελίξεις, προσβλέποντας στη βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου έτους και στην άμβλυνση των συνεπειών που αυτές προκάλεσαν στο περιβάλλον, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις του τόπου μας.

 


Ροή