ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΠΑΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ημερομηνία: 08-06-2022

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
 

Εξιχνιάσεις κλοπών

 

Εξιχνιάστηκαν, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου τρεις κλοπές σε οικίες και εξοχική οικία, στον Πύργο και στο Κολύρι.

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι, είχαν διαπράξει στις 25-12-2021, 27-12-2021 και 04-02-2022 τρεις κλοπές, σε οικίες απ΄ όπου είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές, κάρτες αναλήψεων καθώς και διάφορα χρηματικά ποσά, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος 1.000 ευρώ περίπου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
 

Συλλήψεις για διατάραξη κοινή ησυχίας και παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας

 

 

Συνελήφθησαν, χθες στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και ένας ανήλικος, για διατάραξη κοινής ησυχίας και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Ο πρώτος άνδρας, συνελήφθη, διότι αναπαρήγαγε μουσική σε υψηλή ένταση στην οικία του, με στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των πολιτών σε μεγάλη ακτίνα της πόλης.

 

Ο ανήλικος συνελήφθη, διότι οδηγούσε αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και αναπαρήγαγε, με υπερβολική ένταση  μουσική, από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των πολιτών

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και έξι μηνών για απάτη.

 

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος της δύο καταδικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι μηνών για κλοπή.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη  

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε με ιδιοκτήτη καταστήματος και προσποιούμενος εκπρόσωπο εταιρείας, με την οποία συνεργάζεται ο ιδιοκτήτης για πώληση καρτών άυλου χρόνου ομιλίας, του απέσπασε του κωδικούς από 42 κάρτες, προκαλώντας του ζημία αξίας 1.260 ευρώ.

 

Σχηματισμός δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή και απάτη

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι αφαίρεσαν από ημεδαπό άνδρας το τσαντάκι του, που περιείχε, μεταξύ άλλων, το κινητό του τηλέφωνο και τέσσερις τραπεζικές κάρτες. Στη συνέχεια οι δράστες, χρησιμοποιώντας στο κινητό τηλέφωνο την εφαρμογή e- banking, μετέφεραν από λογαριασμό τρίτου, σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς του παθόντα, διάφορα χρηματικά ποσά, ενώ με τη χρήση των τραπεζικών καρτών πραγματοποίησαν αναλήψεις ύψους 3.000 ευρώ από τους λογαριασμούς του.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, έκρηξη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, έκρηξη  και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, επιβαίνοντες σε μοτοσικλέτες και φορώντας κράνη, μετέβησαν σε σούπερ μάρκετ, όπου προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν χρήματα.

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν έντεκα γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων της συνθετικής ουσίας BOOM.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερα γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

 

Συνελήφθη, σήμερα, τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα. Σε σωματικό έλεγχο, που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν 24 ναρκωτικά – φαρμακευτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

 


Ροή