Έγκριση εν τέλει από τον Δήμο της Πάτρας για την διεξαγωγή του φετινού Φεστιβάλ Αναιρέσεις.

Ημερομηνία: 25-05-2022

 

Στο χώρο του Νότιου Πάρκου κανονικά οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αναιρέσεων την Παρασκευή 3/6 & το Σάββατο 4/6 Υπαναχώρηση του δήμου Πάτρας ΚΑΙ ΣΩΣΤΆ ΓΙΑΤΊ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ…

 

 

Την Δευτέρα 23/05 ενημερωθήκαμε από την δημοτική αρχή πως εγκρίνεται εν τέλει η παραχώρηση του χώρου του Νοτίου Πάρκου για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Αναιρέσεις στο χρόνο που είχαμε ζητήσει και ανακοινώσει. Κίνηση που θα έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί πολύ νωρίτερα και να είναι αυτονόητη για κάθε δημοτική αρχή που από θέση αρχών στηρίζει πρωτοβουλίες λαϊκού πολιτισμού, έξω από τα αγοραία πρότυπα και την εντεινόμενη επιχειρηματικοποίηση. Αυτό το δρόμο ακολουθεί πίστα το φεστιβάλ των Αναιρέσεων και επιβεβαιώνεται από τον κόσμο και ειδικά την νεολαία της πόλης που το αγκαλιάζει τόσα χρόνια.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, τις προετοιμασίες του Φεστιβάλ μας χωρίς κανένα εμπόδιο. Είναι γεγονός πως λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από τη πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Αναιρέσεις Πάτρας 2022.  Με κεντρικό σύνθημα «Η νεολαία δεν πολεμά, επαναστατεί. Παλεύει, δημιουργεί, γράφει ιστορία» επιδιώκουμε συλλογικά και «από τα κάτω» να δώσουμε ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που μαυρίζουν το παρόν και το μέλλον μας και να ανατρέψουμε  την επίθεση στις ζωές μας, κάνοντας το βήμα προς τον κόσμο που μας αναλογεί!

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση καλεί τους εργαζόμενους, όλο τον λαό και την νεολαία της πόλης σε ένα διήμερο γεμάτο πολιτικές συζητήσεις και εκδηλώσεις για κοινωνικά και πολιτικά θέματα που μας αφορούν όλους, αλλά και ένα διήμερο συλλογικής προσιτής διασκέδασης για όλους. Φτιάχνουμε τον πολιτισμό της χειραφέτησης, κόντρα στα πρότυπα του αστικού πολιτισμού που μας επιβάλλουν.

 

 


Ροή