Από σήμερα Δευτέρα λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο στη Διεύθυνση Μεταφορών

Ημερομηνία: 04-10-2021

Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Κοινού

στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηλείας

από σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου

 

   Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, η νέα υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των πολιτών, στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηλείας. Η νέα αυτή υπηρεσία, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννόπουλου, για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών και των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Οι νέες συνθήκες εργασίας και η εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτηση των πολιτών, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, επέβαλαν την ανάπτυξη – πέραν της ηλεκτρονικής – της τηλεφωνικής υπηρεσίας, μέσω της οποίας θα δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους, να ενημερωθούν για δικαιολογητικά/έντυπα αλλά και να αιτηθούν την ηλεκτρονική αποστολή τους.

**   Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό 2611100434, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός επίσημων αργιών) και τις ώρες από 08:00 έως 20:00, προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβού, να το επιβεβαιώσουν, να το τροποποιήσουν ή και να το ακυρώσουν έγκαιρα, αν χρειαστεί. Παράλληλα, θα μπορούν να λάβουν τις απαιτούμενες πληροφορίες για την λειτουργία της Υπηρεσίας και την δια ζώσης εξυπηρέτηση, να ενημερωθούν αναλυτικά και πλήρως για τα δικαιολογητικά/έντυπα που απαιτούνται σε κάθε διαδικασία καθώς επίσης να παραλάβουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά/έντυπα για την διεκπεραίωση της υπόθεσής τους κατά την δια ζώσης επίσκεψή τους στην Υπηρεσία. Το Τηλεφωνικό Κέντρο θα εξυπηρετεί τις Υπηρεσίες Μεταφορών Πύργου και Αμαλιάδας.

**    Η νέα αυτή τηλεφωνική υπηρεσία, όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, θα μειώσει κατά πολύ τους χρόνους αναμονής και διεκπεραίωσης των υποθέσεων των πολιτών στις δια ζώσης επισκέψεις τους στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας επαναληπτικής επίσκεψης ελλείψει δικαιολογητικών – φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί πολλάκις μέχρι σήμερα – δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα για την αύξηση του αριθμού των προς εξυπηρέτηση πολιτών.

 

 

 

 

 


Ροή