Συμβάντα στους τρεις Νομούς της ΠΔΕ

Ημερομηνία: 02-10-2021
 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών δύο ημεδαποί, (άνδρας – γυναίκα), διότι ενεργώντας από κοινού διότι αφαίρεσαν από ημεδαπό άνδρα ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ και προσωπικά του έγγραφα.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης  

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή  

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από αποθήκη του ΚΤΕΛ Ηλείας, ,μια τσάντα ημεδαπής γυναίκας, που περιείχε ενδύματα και αξεσουάρ.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό που έλεγχο που διενεργήθηκε στον ίδιο και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (8,9) γραμμάρια κάνναβης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (4,4) γραμμάρια κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στον εσωτερικό χώρο του οποίου βρίσκονταν όρθιοι και χόρευαν περισσότεροι από 50 πελάτες.  Στον συλληφθέντα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος του.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα οινοπνευματώδη ποτά και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
 

Σύλληψη ημεδαπών για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

 

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), διότι ο πρώτος συλληφθείς ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος απασχολούσε σε αυτό την συλληφθείσα γυναίκα, η οποία δεν είναι πλήρως εμβολιασμένη ή νοσήσασα, στερούμενη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και δεν είχε προβεί ως είχε υποχρέωση στην διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου δυο  φορές την εβδομάδα με την μέθοδο του μοριακού ελέγχου (PCR) ή με την χρήση ταχείας ανίχνευσης αντίγονου Κορωνοιού COVID -19 (RAPID TEST). Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος του.

 


Ροή