Στις 20 Οκτωβρίου ξεκινά το 2ο Ολυμπία Φόρουμ

Ημερομηνία: 28-09-2021

 

 

 

Με θεματικές ενότητες εστιασμένες στην κλιματική αλλαγή και στις φυσικές καταστροφές ξεκινά το 2ο Ολυμπία Φόρουμ στις 20 Οκτωβρίου 2021,  στην Αθήνα και στην Αρχαία Ολυμπία.
Φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικοί, και υψηλόβαθμα στελέχη θα εξετάσουν πρoτάσεις και λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί.

**  Στόχος η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού, η ενίσχυση των ευρωπαϊκών και διεθνών συνεργιών στο πλαίσιο δράσεων αντιμετώπισης της Κλιματικής Αλλαγής αλλά και η αξιοποίηση των ευκαιριών που ανακύπτουν μέσα από το Ταμείο Ανάπτυξης.

**  Το Olympia Forum II, με τίτλο «Αξιοποιώντας τη Δυναμική των Πόλεων και των Περιφερειών» θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Οκτωβρίου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και στις 22-23 Οκτωβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

**  Πρόκειται για το πλέον σημαντικό συνέδριο στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένο στην Τοπική και Περιφερειακή διακυβέρνηση, και οργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.

 

 


Ροή