ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΛΑΣΤΕΪΚΩΝ
Ο συμπολίτης Χρήστος Χρ. Χριστόπουλος δεν ειναι πια κοντα μας

Εξεμέτρησε το ζην και έφυγε από κοντά μας πλήρης ημερών, ο αγαπητός σε όλους Χρήστος Χρ. Φωτόπουλος. Ήταν άνθρωπος δραστήριος και χαμηλών τόνων και από νεαρής ηλικίας ασχολήθηκε με τα αγροτικά και κυρίως με την καλλιέργεια σταφίδας, σε εποχές που το εθνικό αυτό προϊόν ήταν από τις βασικές καλλιέργειες του πρωτογενούς τομέα.
Ο αείμνηστος συμπολίτης γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1929 και έφυγε από τη ζωή στις 7 Νοεμβρίου 2025. Εργατικός και δραστήριος προσέφερε υπηρεσίες και προς τον γενέθλιο τόπο του διατελέσας για μια τετραετία πρόεδρος της Κοινότητας Λαστεϊκων.
Επίσης στην προσωπική του ζωή δημιούργησε μια εξαιρετική οικογένεια μαζί με την καλή του σύζυγο κ. Αγγελική Τράπαλη, με την οποία απέκτησε τρία εκλεκτά κορίτσια, τις αγαπητές μας Θεοδώρα (Ρούλα), Παναγιώτα (Τότα) και Διονυσία (Σία).
Ο καλός μας συμπολίτης διακρίθηκε για την ακεραιότητα του ήθους του και είχε εκείνη τη λεβεντιά και αρχοντιά του γνήσιου λαϊκού ανθρώπου και γι΄αυτό εξετιμάτο παρά πάντων.
Η εξόδιος ακολουθία έλαβε χώρα το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος των Λαστεϊκων Πύργου, όπου προέστη ο εφημέριος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Τούμπας, συνεπικουρούμενος από τον ιερέα π. Αποστόλη Μαρίτσα.
Η Εφημερίδα μας συλλυπάται θερμά την οικογένειά του.
Καλό δρόμο να έχει προς την αιωνιότητα.
ΑΝΚ