Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Αμπελώνα απέκτησε απινιδωτή από τον Δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 27-10-2021

Από τον Δήμο Πύργου παραδόθηκε ο απινιδωτής στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Αμπελώνα

Τον έναν εκ των νέων απινιδωτών που απέκτησε πρόσφατα ο Δήμος Πύργου, δωρεά του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, παρέδωσε πρόσφατα ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στον Πολιτιστικό-Αιμοδοτικό Σύλλογο της Τ.Κ. Αμπελώνα. Παράλληλα την ίδια ημέρα, κλιμάκιο του ΕΚΑΒ Πάτρας  έκανε παρουσίαση καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης  με τη χρήση αυτομάτου εξωτερικού απινιδωτή.

Στην παράδοση του απινιδωτή παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Γιάννης Σπηλιωτόπουλος, η άμισθη σύμβουλος του δημάρχου Φλώρα Παπαγιαννάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος του γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αμπελώνα Χρήστος Γαλανόπουλος, το Δ.Σ. του Αιμοδοτικού Συλλόγου, καθώς και κάτοικοι, που έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους σ’ αυτή τη σημαντική δράση.

**  Ο κ. Αντωνακόπουλος συνεχάρη όλα τα μέλη του συλλόγου, τονίζοντας ότι :

<<Ο σύλλογος είναι πολύ δραστήριος και έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ σημαντική και ξεχωριστή δράση. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η κοινωνία μας. Ενεργούς πολίτες με συλλογική δράση. Εύχομαι να συνεχίσετε ακόμη πιο δυναμικά το έργο σας, και εμείς ως Δήμος θα είμαστε διαρκώς στο πλευρό σας>>.

**  Από την πλευρά της η πρόεδρος του Αιμοδοτικού  Συλλόγου Αμπελώνα Φανή Ζαχιώτη  εξέφρασε τις ευχαριστίες της εκ μέρους όλου του Δ.Σ. του Συλλόγου, όπως και τους συνεργάτες του που παραβρέθηκαν στην παράδοση του απινιδωτή  και τόνισε με έμφαση :

<<Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Πύργου για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί ο ίδιος με τους συνεργάτες του στο χωριό μας,  όπου έγινε εκπαίδευση από αρμόδιους του ΕΚΑΒ  Πάτρας για τη χρήση του απινιδωτή.

Είναι πραγματικά ένα δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας>>.


Ροή