Δωρεάν raoid test του ΕΟΔΥ σε Αμαλιάδα και Λάττα μεθαύριο Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ημερομηνία: 03-01-2022

Δωρεάν rapid test στην Αμαλιάδα την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου , στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαλιάδας (Λαζαράκειο)  και στου Λάττα (στο Κοινοτικό Γραφείο)

 

 

Από τον Δήμο Ήλισας ανακοινώθηκαν τα πιο κάτω :

<<Tην Τετάρτη 5 Ιανουαρίου και ώρα 9.00 το πρωί με 12.00 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Δημαρχείου (Λαζαράκειο-φουαγιέ) στην Αμαλιάδα,  και στις 12.45 με 2,30 το μεσημέρι  στου Λάττα, (στο Κοινοτικό Γραφείο) θα πραγματοποιηθούν δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε πολίτες της περιοχής, στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι ανήλικοι θα πρέπει ή να συνοδεύονται από τους γονείς τους ή να προσκομίζουν στο κλιμάκιο υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης του γονέα επικυρωμένη από το ΚΕΠ ή από το www.gov.gr (έκδοση υπεύθυνης δήλωσης).

Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (αποτέλεσμα rapid test) μπορείτε να εκτυπώσετε στη σελίδα www.gov.gr στις υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ.

Ή μπορείτε να αντιγράψετε το παρακάτω link χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ για την έκδοση της βεβαίωσης>>.

https://www.gov.gr/…/bebaiose-arnetikou-diagnostikou…

 


Ροή