Άρθρο του ΑΝΚ : <<Η Ελλάδα και τα άγρια θηρία>>

Ημερομηνία: 16-10-2021

Η Ελλάδα και τα άγρια θηρία

  • Επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πήρε θέση για  την αποικιοκρατική συμφωνία της χώρας μας με τις  ΗΠΑ
  •  Το τι διαστρέβλωση γίνεται από κυβερνητικούς παράγοντες, την ΕΡΤ, τους  Έλληνες ανταποκριτές στις ΗΠΑ και τα ιδιωτικά κανάλια,  δε λέγεται!

Επανέρχομαι στο φλέγον θέμα και εν αρχή για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας,  μια και στο χτεσινό μας άρθρο, καταληκτικά, είχαμε γράψει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  <<δεν έχουν βγάλει τσιμουδιά για την ν λόγω ελληνοαμερικανική συμφωνία>>!

Επιτέλους, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δια στόματος Γιώργου Κατρούγκαλου, πήρε θέση ενάντια σε αυτή τη μεθόδευση, που εμείς αποκαλούμε αποικιακού τύπου δέσμευση (και δέσιμο) της χώρας μας, στα χέρια ενός αδυσώπητου εχθρού της παγκόσμιας ειρήνης και της ανεξαρτησίας των λαών!  Αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής εναντιώθηκαν σε αυτή την εθνική ντροπή! Η πιο ολοκληρωμένη και αταλάντευτη θέση επί του ζητήματος τούτου εκπορεύεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, που ως γνωστόν δεν <<μασάει>> τα λόγια του!

Ο άλλος λόγος  που με αναγκάζει να παρέμβω με αυτό το νέο άρθρο είναι η νεοβάρβαρη υποτίμηση της απλής νοημοσύνης του σύμπαντος  κόσμου!  Κύριοι της Κυβέρνησης για ποιο λόγο υποτιμάτε τόσο βάναυσα τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών?  Όσο και να επιμένετε, όσες προσπάθειες περίτεχνες και αν κάνετε,  δεν μπορεί να ανατραπεί, αλλοιωθεί ή και μεταλλαχθεί ακόμα, η ίδια η φύση των πραγμάτων και να μετατραπεί το <<μαύρο>> της υποδουλωτικής αυτής συμφωνίας  σε <<άσπρο>>, διότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ και ας έχετε στο πλευρό σας την μεγαλύτερη προπαγανδιστική μηχανή του Κόσμου! Και είναι ηλίου πιθανότερο πως θα έρθει μετά Βα`ί`ων ή και άνευ αυτών η φωτεινή εκείνη στιγμή, όπου ο Υιός του Ανθρώπου θα γίνει ο Επαναστάτης του Μέλλοντος και θα αποτινάξει τα επιχρυσωμένα <<ψηφιακά>> δεσμά,  και θα κηρύξει τον <<ένοπλο>> της Γνώσης Αγώνα!  Και τότε θα συντελεσθεί το μέγα θαύμα, όπου μες στου Αιγαίου τα γαλανά νερά θα εξωπεταχτεί  η Ξένη  Ακρίδα!

Διότι πώς είναι δυνατόν κύριοι της Κυβέρνησης  -και βεβαίως αυτό αφορά-  την ΕΡΤ και τα ιδιωτικά κανάλια,  να λέτε όλοι σας στους Έλληνες πολίτες  ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν την εθνική μας κυριαρχία (αλλά όχι έστω και φραστικά τα κυριαρχικά μας  δικαιώματα),  επειδή ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, στο κείμενο της <<συμφωνίας>> έγραψε ότι  <<πρέπει να  υπάρχει σεβασμός στο Διεθνές Δίκαιο και να αποφεύγονται ενέργειες που θα θέτουν σε κίνδυνο την σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή>>  και αυτό εσείς να το εκλαμβάνετε και να το θεωρείτε ως μέγα <<επίτευγμα>> και ότι δήθεν παρέχει στήριξη των ΗΠΑ στα δίκαια της Ελλάδας?  Πρώτα-πρώτα μια τέτοια απλοϊκή διατύπωση την κάνει και η γειτόνισσά μου και την έχουν ήδη κάνει πολλαπλώς και οι Άγιοι Πάντες, αλλά άνευ ουσιαστικού αποτελέσματος!

Είναι ντροπή κύριοι όλο αυτό το σκηνικό που έχετε στήσει, διότι κατά βάθος κι εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε πολύ καλά ότι αυτά που είπαν οι φίλοι σας οι Αμερικανοί είναι απολύτως πομφόλυγες ή κατά το κοινώς λεγόμενο σαπουνόφουσκες! Και ασφαλώς το γνωρίζετε επίσης, παρά την αναληθή αναφορά σας ότι για πρώτη φορά οι ΗΠΑ έγραψαν στη συμφωνία τους κάτι τέτοιο, δηλαδή περί <<σεβασμού>> κλπ,  διότι η ίδια αυτή ακριβώς διατύπωση υπήρχε και στην αρχική πρώτη <<ολοκληρωμένη συμφωνία>>  του  1990…!!!  Και παρά τον άκρατο φιλοαμερικανισμό  του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,  δεν την έκαναν 5ετή ή αορίστου χρόνου,  αλλά να ανανεώνεται κάθε χρόνο! Σεις ο υιός του πατρός κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη γίνατε βασιλικότερος του βασιλέως…!!!

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από το 1990 και ήρθε η ελληνική εθνική τραγωδία στα Ίμια! Κι εκεί αποδείχτηκε περίτρανα ότι οι αμερικανικές εγγυήσεις ήταν τελικά φούμαρα, αφού η Τουρκία με την στρατιωτική επιθετική της ενέργεια έκανε στην πραγματικότητα σμπαράλια εκείνες τις Αμερικανικές εγγυήσεις, όταν τον Ιανουάριο του 1996 οι Τούρκοι εισέβαλαν και κατέλαβαν την μία νησίδα των Ελληνικών Ιμίων!  Και αντί οι ΗΠΑ να τους διώξουν ένεκα συμβατικής υποχρέωσης προς την Ελλάδα, τι έκαναν κύριοι? Ασφαλώς το θυμάστε…  Έβαλαν μονά ζυγά στην ίδια κούπα και διέταξαν (κατ΄ ουσίαν) Ελλάδα και Τουρκία να αποχωρήσουν από ελληνικά εθνικά εδάφη! Κάλεσαν τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, να φύγει ο ελληνικός στρατός από την δεύτερη ελληνική νησίδα και μάλιστα να υποστείλουμε τη Σημαία μας (και να ειπωθεί στη συνέχεια ότι την πήρε ο αέρας…)!!!  Όχι απλώς δεν τήρησαν τη συμφωνία οι Αμερικανοί, αλλά εξανάγκασαν την Ελλάδα να φύγει από την Ελλάδα!!!  Αυτά είναι τα καθάρματα της Οικουμένης, αγαπητοί Αναγνώστες, τα τέρατα του Κόσμου, στα οποία απεύθυνε το ιλαροτραγικό <<ευχαριστώ>> ο ελάχιστος εκείνων των ημερών πρωθυπουργός της χώρας!

Κύριοι της παρούσης Κυβέρνησης έρχομαι στο δια ταύτα :  Όσο και να προσπαθείτε να μη δώσετε <<αφορμές>> στην Τουρκία,  τα γεγονότα δυστυχώς θα είναι αναπότρεπτα και η εσχάτη πλάνη θα γίνει χειρότερη της πρώτης!  Το τουρκικό καθεστώς βήμα – βήμα θα προχωρά τελείως ανεμπόδιστο μέχρι να επιτύχει τους στόχους του…  Κι εσείς θα τρέχετε από πίσω του και μη βρίσκοντας στήριξη από πουθενά, θα αρχίσετε πάλι τις <<θεωρίες>> ότι είχε η θάλασσα μεγάλη τρικυμία και γι΄ αυτό μπήκε το τουρκικό πλοίο εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας! Να έχετε υπόψη σας την αντίστροφη έννοια της ιστορικής φράσης του Μαρξ, ότι δηλαδή η επανάληψη της ίδιας ιστορίας, αυτή τη φορά δεν θα είναι φάρσα, αλλά εθνική τραγωδία!

Κύριοι της παρούσης Κυβέρνησης  όσο φιλοαμερικανοί και φιλοΝΑΤΟϊκοί  και αν είστε,  να μην αφήσετε τα κάθε λογής θηρία,  να κατασπαράξουν την αιώνια Ελλάδα!

 

Δημοσιογράφος Αντρέας  ΑΥΓ.  Καπογιάννης


Ροή