Το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Ημερομηνία: 22-12-2021

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα

Δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

 

 

Πέρυσι τα Χριστούγεννα η ευχή όλων ήταν του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί, να γιορτάσουμε κανονικά, να σμίξουμε με όσους μας έλειπαν. Η πανδημία όμως καλά κρατεί και, σαν άλλη Λερναία Ύδρα, εκεί που φαίνεται να ηρεμούν τα πράγματα, ξεπετάγεται μια νέα μετάλλαξη και μας γυρίζει πάλι στην αρχή, με μεγαλύτερο φόβο, με νέα ανησυχία και μια διάχυτη απογοήτευση.

Συνειδητοποιούμε παράλληλα ότι ο καθένας φέρει ευθύνη και η απροσεξία και η χαλάρωση έχει τίμημα. Η πορεία των δύο χρόνων πανδημίας όμως μας έχει δείξει ότι πλέον δεν είμαστε ξυπόλητοι στα αγκάθια, υπάρχουν τρόποι προστασίας, υπάρχει υπεύθυνη συμπεριφορά και οφείλουμε να τους ακολουθούμε, για το καλό το δικό μας αλλά και των γύρω μας.

Στο πλαίσιο αυτό θα γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα παρέα με τα πολύ κοντινά μας πρόσωπα και επικοινωνώντας με τους φίλους από απόσταση, για να βρεθούμε τον επόμενο χρόνο και πάλι όλοι μαζί, χωρίς απουσίες και οδυνηρές περιπέτειες.

Η αξία της ζωής ας κυριαρχήσει και ας γίνει ο πρωταρχικός στόχος μας γιορτάζοντας τη Γέννηση του Χριστού που πραγματοποιήθηκε για τη σωτηρία του ανθρώπου.

Ευχόμαι σε όλους,

Καλά Χριστούγεννα – Χρόνια Πολλά

με υγεία, οικογενειακή γαλήνη και θετική σκέψη και διάθεση.

 

Ο Δήμαρχος

Σάκης Μπαλιούκος

 


Ροή