Στην εκπομπή της Πυργίας Δημοσιογράφου Αγγ. Νικολούλη μιλά ο Δήμαρχος Πύργου για τον Θύμιο…

Ημερομηνία: 19-05-2022

Ο Δήμαρχος Πύργου μιλά στην εκπομπή της Νικολούλη  «Φως στο Τούνελ» για τον Θύμιο Μπουγά

 

 

Τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, βρέθηκε στην πόλη του Πύργου, το μεσημέρι της Τετάρτης (18/5/2022),  στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος,  για το θέμα που έχει πάρει πανελλήνια έκταση, της εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, μιλώντας στον απεσταλμένο δημοσιογράφο της εκπομπής Δημήτρη Φρέσκο, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Θύμιος Μπουγάς είναι καλά στην υγεία του, καθώς απ’ όλες τις έρευνες της αστυνομίας και των εθελοντών δεν έχει βρεθεί πουθενά ο μηχανισμός σίτισής του. Επιπλέον, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων, την αισιοδοξία του ενισχύει ο ισχυρός χαρακτήρας του Θύμιου και η θέλησή του για ζωή, καθώς τόσα πασχίζει μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε.

Μέσω της εκπομπής που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής στο Mega, ο Δήμαρχος Πύργου στέλνει μήνυμα και προς όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι περισσότερο, ενώ ο Δήμος Πύργου είναι έτοιμος να βοηθήσει το Θύμιο με κάθε τρόπο μέσω των Κοινωνικών του Υπηρεσιών και σχετικών προγραμμάτων για να εργαστεί.

 


Ροή