Σε μία εβδομάδα ξεκινά στην Πάτρα το Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Ημερομηνία: 22-10-2021

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Τι δήλωσε  ο συμπατριώτης Αντιπεριφερειάρχης  ΠΔΕ  Δημήτρης Γεωργ. Νικολακόπουλος

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φιλοξενούν στην Πάτρα το Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διοργανώνεται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας,  από 29 έως 31 Οκτωβρίου 2021, στο  Εθνικό Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Πρόκειται για διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων στις οποίες θα συμμετέχουν  περίπου 200 αθλήτριες απ΄ όλη την Ελλάδα, σε ένα αθλητικό γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας που προστίθενται στο αθλητικό καλεντάρι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποδεικνύοντας ότι η περιοχή διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις ικανές να φιλοξενήσουν σημαντικές διοργανώσεις.

**  Ο συμπατριώτης Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού της ΠΔΕ  Δημήτρης Γεωργ. Νικολακόπουλος για τη σημαντική αυτή διοργάνωση έκανε την πιο κάτω δήλωση :

<<Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι αρωγός σε αθλητικά γεγονότα. Οι προσπάθειες μας για προσέλκυση και διοργάνωση αθλητικών γεγονότων βρίσκουν ανταπόκριση, εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική, την ώρα που ο αθλητισμός ανακτά τη δυναμική του και επιστρέφει  στην κανονικότητα. Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχτούμε στην Πάτρα τις αποστολές που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, τα μέλη των οποίων θα γνωρίσουν από κοντά την αχαϊκή πρωτεύουσα, θα έρθουν σε επαφή με την Δυτική Ελλάδα και είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις, τις οποίες μεταφέροντάς τες συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της ευρύτερης περιοχής>>.

**  Ο κ.  Νικολακόπουλος πρόσθεσε  επίσης  ότι συνεχίζονται οι επαφές με τις αθλητικές ομοσπονδίες με στόχο η Δυτική Ελλάδα να καταστεί πρωταγωνιστής στον τομέα του αθλητισμού.


Ροή