Μεγάλη προσέλευση βιβλιόφιλων στην παρουσίαση του βιβλίου *Δούρειος Ίππος* στον Πύργο

Ημερομηνία: 17-05-2022

Η παρουσίαση του βιβλίου Κώστα Κρομμύδα <<Δούρειος Ίππος>> στον Πύργο,  στην εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση του Βιβλιοπωλείου <<ΚΟΡΚΟΛΗΣ>>

Εμπεριστατωμένη ομιλία από την φιλόλογο καθηγήτρια Κατερίνα Παρασκευοπούλου, πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου

 

 

Αυτό το διάστημα δίχως μάσκες και άλλους περιορισμούς νιώθεις πολύ πιο άνετα στη ζωή σου και πόσο ωραίο είναι να βλέπεις κόσμο, σε μια εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου, να κάθεσαι δίπλα δίπλα σ΄ένα όμορφο χώρο. Έτσι λοιπόν δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς βιβλιόφιλους από Πύργο και Αμαλιάδα, να παρακολουθήσουν μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το γνωστό Βιβλιοπωλείο της πόλης του Πύργου, με την παρουσίαση του βιβλιου <<Δούρειος  Ίππος>>, του γνωστού συγγραφέα και ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον ανοικτό χώρο της κύριας εισόδου του θεάτρου <<Απόλλων>> του Πύργου, στις 8 το απόβραδο.

Την παρουσίαη με εμπεριστατωμένο τρόπο έκανε η φιλόλογος καθηγήτρια κα Κατερίνα Παρασκευοπούλου, πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου και η ακριβής αναφορά της στη συνοπτική αυτή παρουσίαση, που ένεκα του γεγονότος ότι είχε διαβάσει το βιβλίο,  απέδωσε τον βασικό πυρήνα της μυθοπλασίας, στον <<αόρατο>>  κόσμο της κατασκοπίας, κάτι που αναγνώρισε και ο ίδιος ο συγγραφέας για την εκλεκτή ομιλήτρια.

(Αναλυτικό ρεπορτάζ θα δημοσιεύσουμε την Τρίτη 17 /5/2022)

Δημοσιογράφος   ΑΝΚ

 


Ροή