Η ανάλγητη συμπεριφορά του Υπουργείου Υγείας για τα Νοσοκομεία της Ηλείας

Ημερομηνία: 27-09-2021

Το γεγονός είναι αδιαμφισβήτητο και μάλιστα με στατιστικά δεδομένα, όπου αποκαλύπτεται, για πρώτη φορά με έγκυρα στατιστικά δεδομένα, γιατί αυτός ο τόπος, η Ελλάδα μας,  δεν μπορεί να πάρει τα πάνω του! Ενώ η γειτονική χώρα προοδεύει, παρά τα αντίθετα λεγόμενα από ορισμένους εδώ, τόσο στον πρωτογενή τομέα, όσο και στη βιομηχανική παραγωγή.

Αποκαλύφθηκε λοιπόν από τα αριθμητικά δεδομένα ότι δύο περίπου εκατομμύρια Έλληνες, με τον ένα ή άλλο τρόπο αποφεύγουν να εμβολιαστούν πιστεύοντας σε αλλόκοτες και εξωπραγματικές θεωρίες!  Πώς έτσι να πάει μπροστά αυτή η χώρα και αυτό το γνωρίζουν καλά οι κατέχοντες εναλλάξ την Εξουσία και τους κυβερνητικούς θώκους! Οπότε δεν χολοσκάνε, αφού μπορούν να παραμυθιάσουν τον κόσμο με το οτιδήποτε και θα γίνουν βέβαια πιστευτοί στους περισσότερους, με τις έξυπνες μεθόδους  προπαγάνδας από τα τηλεοπτικά ΜΜΕ (μέθοδος storytelling).

Έκανα όλο αυτό τον πρόλογο, για να καταδειχθεί η αναλγησία (πολύ ήπια έκφραση σε πρώτη φάση) του Υπουργείου Υγείας και κατ` επέκταση της ίδιας της Κυβέρνησης, στην παρατεταμένη εκ μέρους τους κοροϊδίας που Λαού της Ηλείας, όσον αφορά τις επαναλαμβανόμενες προκηρύξεις του Υπουργείου Υγείας, για πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, για τα δύο κυριότερα Νοσοκομεία του Νομού μας,  του Πύργου και της Αμαλιάδας. Ενώ έχει καταδειχθεί πλήρως από την μέχρι τώρα εμπειρία ότι ο μόνος τρόπος για να έρθουν ιατροί στον τόπο μας και να λειτουργήσουν σωστά τα Νοσοκομεία μας είναι να χαρακτηριστούν οι εν λόγω περιοχές ως άγονες!

Σας το έχει επισημάνει αυτό, κύριοι του Υπουργείου και της Κυβέρνησης, τόσο η καθ΄ ύλην αρμόδια Υπηρεσία και συγκεκριμένα η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, τοπικοί παράγοντες και αξιωματούχοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σας έχουν σταλεί δύο επιστολές από τον Ιατρικό Σύλλογο Ηλείας ad hoc, αλλά εσείς ασχολείστε με το χρηματιστήριο πεπτωκότων αξιών…!!!

 

Δημοσιογράφος  Αντρέας  ΑΥΓ. Καπογιάννης


Ροή