Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο καλός συμπολίτης Ανδρέας Ρέβελος, συν/χος Πυροσβεστικής

Ημερομηνία: 27-04-2022

 

Στην αιωνιότητα ο καλός συμπολίτης Ανδρέας Ρέβελος

Κηδεύεται σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωί στα Καβασιλάκια του Πύργου

 

 

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημεών, σε ηλικόα 96 ετών, ο αγαπητός και εξαίρετος συμπολίτης Ανδρέας Ρέβελος, που είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια αόκνως και ευσυνειδήτως στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.  Παράλληλα ανέπτυξε έντονη κοινωνική δράση και το διαρκές μέλημά του ήταν να πάει τούτος ο τόπος μπροστά. Μετά την συνταξιοδότησή του από το Πυροσβεστικό Σώμα ασχολήθηκε με τα κοινά στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Ο αείμνηστος συμπολίτης μας ήταν άνθρωπος της προσφοράς, με ευθύτητα και καθαρή σκέψη. Στην οικογενειακή του ζωή δημιούργησε μια καλή οικογένεια και απέκτησε δύο παοδιά, τον Κυριάκο και τον Φώτη (Τάκη), από τους πρώτους στην πόλη του Πύργου, που είχε ιδρύσει ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό πριν από 40 περίπου χρόνια, με την ονομασία ABC.

Ο αείμνηστος Ανδρέας Ρέβελος σχολίαζε την τρέχουσα επικαιρότητα μέσω των social media, καθώς είχε ανοίξει λογαριασμό με το όνομά του στο Facebook.  Εκεί διατύπωνε ανοικτά και με παρρησία τις θέσεις του μέχρι και πριν από λίγους μήνες.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 και ώρα 11 το πρωί, από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στα Καβασιλάκια Πύργου.

Η Εφημερίδα μας συλλυπάται θερμά τα εκλεκτά παιδιά του και τους άλλους συγγενείς.

Καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα αγαπητέ και σεβαστέ μας μπαρμπΑντρέα!

ΑΝΚ

 


Ροή